Constantin Rotaru, candidatul PPU-SL la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani: Haideți să schimbăm ceva împreună!

Constantin Rotaru, candidatul PPU-SL la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, susține că nu a făcut politică până acum, însă candidează pentru această funcție întrucât s-a săturat de minciuni și promisiuni.

Singura obligație și responsabilitate pe care mi-o iau în fața dumneavoastră este aceea de a munci, spune Constantin Rotaru, printr-un comunicat.

 

Iubiți botoșăneni,

În câteva săptămâni vă invit să ieșim cu toții la vot, avem din nou puterea în mâinile noastre ! Haideți ca de această dată să facem ceva, haideți să schimbăm cu adevărat ceva în județul nostru !

Sunt ca și dumneavoastră un simplu cetățean al județului Botoșani, un om care vrea cu adevărat să se schimbe ceva în viața noastră. Sunt sătul de promisiunile ultimilor 30 de ani, sunt sătul să se schimbe ei între ei !

Dacă ne uităm atent la ce se întâmplă în politica botoșăneană vom observa că toți cei care vor acum la putere sunt cei care de fapt ne conduc de 30 de ani, sunt cei care ne promit mereu că vor face ceva și care nu au făcut NIMIC în tot acest timp!

Nu v-ați săturat să votați doar cu speranța că POATE de data asta se vor uita și la noi ? Nu v-ați săturat să fiți mințiți ? Nu v-ați săturat de condițiile de viață GROAZNICE în care trăim cu toții? Sunt un simplu cetățean, ca și voi, nu am averi, nu am deținut funcții publice sau politice, NU am mai făcut politică până acum, dar ca și dumneavoastră sunt sătul de PROMISIUNI și MINCIUNI !

Nu vreau să vin cu promisiuni în fața dumneavoastră iubiți botoșăneni, nu vreau să promit că voi repara integral infrastructura rutieră care este jalnică, nu vă promit că voi aduce apă și canalizare în fiecare colt al județului, nu pot promite doar pentru a vă face să mă votați, și știți de ce? Pentru că eu NU VREAU SĂ VĂ MINT ! Singura obligație și responsabilitate pe care mi-o iau în fața dumneavoastră este aceea de a MUNCI ! Vreau să muncesc zi și noapte în slujba dumneavoastră, a cetățeanului ! Voi face tot ce îmi stă în putere pentru a ridica nivelul de trai al acestui județ minunat, în care am crescut, în care m-am format ca om !

 Rugămintea mea către dumneavoastră este una simplă: VOTAȚI CU MINTEA DAR ȘI CU INIMA ! HAIDEȚI SĂ SCHIMBĂM CEVA ÎMPREUNĂ ! HAIDEȚI SĂ FACEM !

Al vostru,

Constantin Rotaru

Candidat PPU-SL la funcția de Președinte al Consiliului Județean Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *