Astăzi: FC Botoșani- Poli Iași

fc botosani- csms iasiFC Botoșani întâlnește, duminică, pe CSM Poli Iași, în etapa a doua a Ligii 1. Partida, considetată derby-ul Moldovei, va avea loc de la ora 15.30 pe Stadionul Municipal.

Antrenorul FC Botoșani, Marius Croitoru, susține că se gândeşte numai la victorie în partida duminică, echipa sa având două victorii în noul sezon fotbalist, una cu 3-2 în campionat, contra FC Argeș, și una cu 2-1 în Europa League, cu Ordobasî.

Pentru noi este puţin dificil pentru că venim după o deplasare lungă în Kazahstan şi probabil că oboseala îşi va spune cuvântul. Dar am un lot destul de bun, numeros, aşa că nu am de ce să îmi fac griji pentru meciul de duminică. E clar dă Botoşani este favorită în meciul cu Poli Iaşi. Ţinând cont de tot ceea ce se întâmplă în aceste momente la echipa noastră, eu cred că suntem favoriţi. Însă este un derby al Moldovei şi cu siguranţă va fi încrâncenat. Sunt două echipe, una care joacă în cupele europene şi alta care îşi doreşte să rămână în Liga I şi automat ambiţiile sunt mari din toate punctele de vedere„, a spus Croitoru.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *