O nouă campanie umanitară lansată de polițista Simona Elena „Un ghiozdan pentru un zâmbet. Ajută un copil necăjit să meargă la școală”


Simona Elena lansează la început de an școlar o noua campanie umanitara, ce are drept scop ajutorarea copiilasilor care provin din familii vulnerabile, prin oferirea de ghiozdane și rechizite școlare.
Cei care vor să se implice în acest proiect pot pregăti pentru donatie, în perioada 01-10 septembrie, un ghiozdan cu rechizite școlare, iar ulterior în zilele de 12-13 septembrie Simona colectează lucrurile și le împarte.

Oamenii pot cumpăra un ghiozdan de fetita sau baietel pe care să-l umple cu rechizite: de la stilou, creioane, radieră şi penar, până la caiete, bloc de desen, acuarele, pensule, carneţele şi chiar trusa de matematică.

Tot ce ştii că poate ajuta un copil să înceapă, cu bine, anul şcolar: ghiozdan, acuarele, ascuţitoare, bloc de desen, creion grafit, creioane cerate 12/16 culori, creioane colorate, caiete A5 48 file, foarfecă şcolară, planşetă plastilină, plastilină, set pensule, pahar pentru apă, lipici stick, radieră, hârtie creponată, hârtie colorată, hârtie glasată. Adaugă o jucărie şi, dacă vrei, scrie-i un mesaj de prietenie și un număr de telefon sa te poata contacta sa-ti mulțumească. Gestul tău îi va bucura şi mai tare sufletul”, spune Simona Elena.

Simona Elena vă va răspunde la numărul de telefon 0762225673. În perioada 11-12 septembrie, ghiozdanele vor fi colectate din orașele Dorohoi, Darabani, Botoșani și Suceava.

„Doar împreună putem să aducem zâmbetul pe chipul cât mai multor copii care nu îndrăznesc, decât cu eforturi mari, să spere la un viitor mai bun si sa meargă la școală. Vom bucura impreuna copilasi defavorizati, monoparentali, orfani, copilasi ai caror parinti nu-si permit aceste ghiozdane pentru ei. Cu o suma modica, atat cat va permite bugetul putem aduce zambete impreuna”, spune Simona.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *