FOTO Accident mortal! O persoană a murit, iar trei au fost rănite

Accidentul s-a produs pe A1 la kilometrul 431, pe sensul de mers Lugoj-Deva. Un autoturism în care se aflau trei persoane s-a ciocnit de o autoutilitară. În urma impactului o persoană a fost proiectată afară din autoturism și a decedat, scrie tion.ro.

„În accident au fost implicate o autoutilitară în care se afla șoferul și un autoturism in care se aflau 3 persoane. În urma impactului, o persoană din autoturism a fost aruncat în afara mașinii, ulterior fiind declarat decedat de către medicul sosit la fața locului. Celelalte 2 persoane din autoturism au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Cei de la ISU Banat au trimis la fața locului o autospecială, o motocicletă SMURD, o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și 15 pompieri.

Accidentul, spun polițiștii, s-a produs din cauza șoferului autoturismului. Acesta circula pe banda 1, dinspre Lugoj spre Deva, iar în zona Făgetului nu a păstrat distanța față de autoutilitară și a lovit-o din spate. Tânărul decedat avea 25 de ani și era pasager pe scaunul din dreapta în autoturism. Șoferul și un alt pasager au fost răniți și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Foto:tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *