Tânăr din Botoșani rănit după ce a căzut de la 9 metri înălțime. Lucra la acoperișul unei grădinițe

Un tânăr de 23 de ani, din Vorniceni, județul Botoșani, a ajuns de urgență la spital, miercuri, după ce a căzut de la o înălțime de aproximativ nouă metri. Marian Istrătoaia, angajat al unei firme, lucra la acoperișul grădiniței „Theodor Darie”, de pe str. Calea Transilvaniei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Acesta se afla pe o schelă, iar la un moment dat, din neatenție, a călcat greșit și a căzut la pământ de la o diferență de nivel de circa 8-9 metri. La fața locului a fost solicitată o ambulanță, care l-a transportat la Spitalul Câmpulung Moldovenesc – Secția CPU, unde în urma investigațiilor medicale, s-a stabilit că prezintă fracturi la nivelul brațului drept și piciorului stâng, fiindu-i acordate îngrijiri medicale.

Tânărul era angajat cu acte în regulă și a fusese instruit cu privire la măsurile de securitate și sănătate în muncă. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz. Ei au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări privind infracțiunile de „neluare a măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *