FOTO! Razii în municipiul Botoșani cu peste 24 de polițiști rutieri. Au fost vizați șoferii care parchează pe trecerile de pietoni

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au organizat o acțiune pe principalele artere din municipiul Botoșani, pe linia combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și pentru identificarea și sancționarea conducătorilor auto care opresc/staționează autovehiculele pe trecerile pentru pietoni sau la mai puțin de 25 de metri față de acestea.

Astfel, peste 24 de polițiști au efectuat activități specifice, fiind legitimate peste 100 de persoane, controlate 90 de autovehicule și efectuate 26 de testări alcooltest.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, dintre care 33 pentru oprire neregulamentare pe trecerile de pietoni sau la mai putin de 25 de metri față de acestea.

De asemenea, au fost reținute 3 permise de conducere pentru depășire neregulamentară, nerespectarea culorii roșu a semaforului și neacordarea priorității de trecere pietonilor”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *