Un tânăr a intrat cu mașina într-un panou publicitar de pe Calea Națională. A fugit de la locul faptei, însă a fost interceptat în trafic

foto generic

Un tânăr s-a urcat beat și fără permis la volan și a intrat cu mașina într-un panou publicitar.

Accidentul a avut loc joi dimineață,  polițiștii din cadrul Biroului Rutier Botoșani fiind sesizați printr-un apel 112 cu privire la faptul că un autoturism ar fi acroșat un panou publicitar pe Calea Națională, ulterior continuându-și deplasarea, au procedat la depistarea și interceptarea acestuia în trafic, pe strada 1 Decembrie.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit identitatea conducătorului auto în persoana unui tânăr de 24 de ani, din județul Suceava, precum și faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 ”Mai mult de atât, tânărul emana halenă alcoolică, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0, 71 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

   Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis si conducere sub influența alcoolului.        

          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *