FOTO Rezultat remarcabil pentru un tânăr din Botoșani, în Anglia! Este un adevărat geniu

Iulian Cristian Ivighenie, un tânăr din Dorohoi, județul Botoșani, este un adevărat geniu. O dovedesc rezultatele remarcabile pe care tânărul le-a obținut și nu oriunde, ci la o universitatea de prestigiu din Anglia. Botoșăneanul a terminat, luna trecuta, Cibernetica, cu 10, la Coventry University cu rezultate deosebite (Honours First Class).

Tânărul s-a remarcat prin rezultate deosebite la învățătură încă din liceu. A fost la Havering Sixth Form College, în Londra, unde a studiat Informatica și a terminat cu note maxime, fiind distins totodată cu premiile „Student of The Year”, „Excellent Work Ethic in Class”, „Outstanding Achievement” si „Laura Goates Award”.

După ce a terminat Cibernetica la Coventry University cu Honours First Class, datorită rezultatelor sale, tânărul a primit o bursă pentru a face master în Software Development.

„În Anglia putem să ne decidem viitorul singuri, nu să depindem de alte persoane. Personal, îmi văd viitorul în Regatul Unit pentru că sistemul de aici este foarte avansat și ai multe facilități ca și cetățean”, a declarat Iulian Cristian Ivighenie pentru www.anuntul.co.uk.

Astfel, tânărul botoșănean și-a văzut visul cu ochii și este mândria familiei sale.

„Am dori să le mulțumim acestor doi învățători: Bradu Vasile și Rodica de la Școala Generală Alexandru Ioan Cuza nr7 (cl.I-IV step by step) generatia (2005-2009) Dorohoi, pentru răbdarea și blândețea cu care au pus temelia cunoașterii. Am dori ca și dumnealor să aibă mulțumirea profesională a unei vieți dedicate în ghidarea noilor generații”, au spus, pentru BotoșaniNews.ro, părinții tânărului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *