Trei polițiști rutieri, ridicați de DNA după ce au mâncat pizza gratis

pizza, stiri, botosaniTrei poliţişti de la Rutieră, din Iași, au fost ridicaţi în cursul zilei de ieri pentru infracţiunea de luare de mită. Cei trei ar fi fost mituiţi cu pizza de la Mamma Mia, iar în schimbul acestor bunătăţi culinare, şoferii pizzeriei de la care aceştia comandau ar fi fost “păsuiţi” de către poliţiştii pofticioşi. Culmea, cei de la DNA i-au filat pe cei trei. Tot cei de la DNA au avut ieri o surpriză, care explică şi faptul că au preluat un dosar cu un prejudiciu mic: au confundat un poliţist, care este agent, cu fratele său, ofiţer, scrie Ziarul de Iasi.

Ieri dimineaţă, cei de la Direcţia Generală Anticorupţie Iaşi, la cererea DNA Iaşi, au mers în mai multe locaţii din municipiul Iaşi, cu mandate de percheziţii şi aducere, pe numele a trei poliţişti de la Biroul Rutier Iaşi şi Serviciul Public de Înmatriculări şi Permise Iaşi. La ora 9, cei de la DGA Iaşi au mers la Biroul Rutier Iaşi unde l-au luat la audieri pe Robert Barabaş, care se afla în timpul serviciului, şi i-au arătat un mandat de aducere pentru infracţiunea de luare de mită. Tot pentru luare de mită, au fost aduşi la audieri şi Cristian Lohan şi Viorel Zaborilă. În acelaşi timp, alţi anchetatori au mers la Serviciul de Înmatriculări şi Permise Iaşi unde au ridicat câteva documente şi au luat la întrebări pe şeful atelierului unde se fabrică plăcuţele de înmatriculare.

La prima vedere, cele două percheziţii par a nu fi în acelaşi dosar, lucru confirmat şi de surse ale Ziarului de Iaşi. În privinţa celor trei agenţi de la Biroul Rutier Iaşi, potrivit unor surse ale jurnaliştilor, aceştia ar fi comandat mâncare în valoare de 4.600 de lei, suma fiind şi prejudiciu în dosar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *