Un tânăr din Botoșani și-a dat iubita în judecată de supărare că a rupt logodna cu el. Bărbatul îi cere toate cadourile și banii cheltuiți cu ea

Doi tineri din județul Botoșani au ajuns în instanță după ce relația lor de iubire a ajuns la final. De supărare că fata a rupt logodna cu el, chiar cu o zi înainte de starea civilă, tânărul a chemat-o în instanță. Îi cere înapoi toate cadourile pe care i le-a făcut fetei, inclusiv inelul de logodnă, dar și banii cheltuiți cu ea, plus daune morale. 

Relația lor a început în 2016 și a durat doi ani. Tânărul lucra în Italia și banii îi trimitea în țară. Fata a mers să îl viziteze în Italia, apoi s-au întors împreună și au stabilit să ia starea civilă și după un an să facă nunta. Doar că planurile s-au schimbat când tânărul a început să o ia la întrebări pe fată despre banii trimiși. Așa că aceștia au rupt logodna cu o zi înainte de starea civilă. Totodată, au anulat și nunta, deși tânărul plătise avansurile necesare la lăutari, fotograf și restaurant.

Rămas și fără mireasă și fără bani, tânărul a cerut ajutorul magistraților Judecătoriei Botoșani. El cere înapoi banii inclusiv pentru inelul de logodnă, școala de șoferi pe care i-a plătit-o tinerei, bijuterii, telefon, dar și pentru biletul plătit ca fata să vină la el în Italia.
Practic, tânăra ar trebui să îi restituie acestuia peste 9.000 de euro şi 3.500 de lei, dar şi daune morale de 10.000 de euro. Tânărul nu are însă documente care să justifice cadourile oferite fetei. 
Și tânăra a cerut în instanță daune de 10.000 de euro, dar instanța a respins ambele pretenții. Bărbatul nu s-a lăsat, însă, și a făcut apel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *