Ce pensie va primi de la stat o casieră de la Kaufland dacă va munci toată viața pe acest post

În ultimii doi ani, salariile angajaților Kaufland au crescut simțitor. În funcţie de vechime şi de rezul­ta­te, veniturile lunare ale unui angajat în această poziţie pot fi mai mari. Cu toate astea, re­pre­zentanţii lanţului de magazine nu oferă cifre.

. Astfel că, la pensie, o casieră de la Kaufland nu va primi o sumă foarte mare lunar. După ce a muncit toată viața pentru acest post, un casier poate primi o pensie de până la 1000 de lei lunar.

Kaufland România a majorat de la 1 martie 2020 venitul minim brut în companie de la 3.650 lei, de la 3.300 lei. De aemenea, compania vrea să angajeze peste 1000 de persoane, parte a planurile de extindere prevăzute pentru acest an.

„La nivelul companiei ne-am asumat activ angajamentul de a crea un mediu de lucru corect şi de a oferi pachete salariale competitive. Începând cu 1 martie 2020, vom mări venitul minim brut la 3.650 lei.Ne preocupăm constant să extindem şi lista de beneficii de care se bucură colegii noştri cu unele adaptate nevoilor reale. Prin acestea vrem să contribuim cu adevărat la creşterea lor profesională şi personală. Asta în funcţie de etapa din viaţă în care se află şi de direcţia în care îşi doresc să se dezvolte”, a declarat Marco Hößl, CEO Kaufland România.

Sursa: impact.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *