FOTO Accident mortal! Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac

Foto: Bihon

Un accident mortal a avut loc, marți, pe D.N. 1, în afara localității bihorene Topa de Criș. Un bărbat de 65 de ani, din comuna Hidișelu de Sus, județul Bihor, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă, dinspre Cluj înspre Oradea, în urma unei explozii la roata dreapta față a autovehiculului, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, a intrat în vegetația din afara părții carosabile și a lovit frontal un copac.

La locul producerii evenimentului au fost mobilizate operativ două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd cu o autospecială de descarcerare grea și cu ambulanța de tip B2 a subunității, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, potrivit Bihon.ro.

În urma impactului violent, șoferul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate. Echipajele medicale au acționat pentru salvarea șoferului, însă acesta a suferit leziuni care i-au provocat decesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *