Încă un candidat eliminat dintr-un centru de examen din Botoșani pentru fraudă

Încă un candidat din Centrul de examen de la Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani a fost eliminat din examen pentru fraudă.

Acesta susținea examenul de bacalaureat, marți, la istorie și a fost prins cu căști.

La proba scrisă obligatorie a profilului din cadrul examenului național de bacalaureat (sesiunea august-septembrie 2020), proba E).c), la nivelul județului Botoșani, au participat 502 candidați din 614înscriși. Au fost trimise spre evaluare 430 de lucrări la disciplina Matematică și 72 la disciplina Istorie.

Nu s-au prezentat 111 candidați.

Echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale se vor derula în zilele de 28 și 31 august, respectiv 1 septembrie. În acest sens, comisiile de bacalaureat din unitățile de învățământ liceal vor calcula mediile candidaților și vor asigura echivalarea/recunoașterea nivelurilor de competență la probele de profil din cadrul examenului național de bacalaureat (2020)”, a declarat Ana Maria Loghin, purtătorul de cuvânt al IȘJ Botoșani.

Afișarea primelor rezultate înregistrate la probele scrise va avea loc în data de 2 septembrie (până la ora 12:00) și va fi urmată de etapa depunerii contestațiilor, în aceeași zi, în intervalul orar 14:00 – 20:00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *