FOTO Botoșănean snopit în bătaie de trei bărbați, în propria locuință

Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost atacat în propria casă de trei consăteni. Valentin Constantin se afla în locuința sa, iar în noaptea de 14 spre 15 august, trei consăteni au intrat peste el în casă și l-ar fi bătut cu cruzime.

Totul a fost dezvăluit chiar de sora bărbatului, Elena. Potrivit acesteia, bărbatul a fost atacată în casă de trei indivizi, care ar fi fost băuți.

„Eu am anunțat poliția, au venit la fața locului, i-au condus la postul de poliție pe fratele meu Constantin Valentin și Grigoriciuc Robert (Marcu), dar și pe un anume Bălan Grigoras. Fratele meu nu a știut să se apere fiind singur, bătut și speriat. Eu marți, 18 august, m-am prezentat cu fratele meu la Medicina Legala care ne-a trimis la UPU Botoșani, deoarece fratele meu acuza dureri de cap, de mâna, brat, spune femeia.

Elena susține că unul dintre agresori ar fi încercat să îi cumpere tăcerea victimei cu 50 de euro.

„Nu pot accepta ca în 2020 oamenii să se comporte ca în Evul Mediu. Trag un semnal de alarmă pentru ca am ajuns să ne fie frica sa stam în casă, să mergem pe drum sau în alte locuri. Nu cunosc motivele pentru care l-au bătut, dar indiferent care au fost nu trebuia sa intre in curte și mai ales în locuința și sa-l lovească. Legea este lege pentru toată lumea. S-au făcut mai multe investigatii, în urma CT a fost diagnosticat cu fractura la osul feței care necesită operatie, și fisuri la maxilare bilateral”, a adăugat sora victimei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *