FOTO Tragedie! Femeie moartă după ce a fost accidentată pe o trecere de pietoni din Botoșani

Femeia rănită grav, duminică seară, în urma unui accident rutier produs pe strada Împărat Traian, a murit la spital. Aceasta se angajase în traversarea străzii, pe trecere de pietoni, însă nu a fost observată de șoferul unui Audi, care a luat-o în plin.

Femeia a fost aruncată câțiva metri după impactul cu mașina, fiind în stare gravă la sosirea ambulanței. Ea a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Mavromati, unde, din păcate, a decedat.

Polițiștii au declanșat o anchetă. Deocamdată nu se cunosc vârsta și identitatea femeii.

3 thoughts on “FOTO Tragedie! Femeie moartă după ce a fost accidentată pe o trecere de pietoni din Botoșani

  1. Nu inteleg cum a fost aruncata citiva metrii, 5- 10 m, un pieton pe tecere , fiindca nu a fost observata deoarece iesea prin spatele unei masini parcate? PARCA LA CODUL RUTIER SCRIE DESTUL DE EXPLICIT,, LA TRECEREA DE PIETONI CA SI LA CEA DE CALE FERATA SOFERUL INCETINESTE SI OPRESTE MASINA,, asa era cindva ….

  2. Da….De ce nu se uita pe camerele din trafic din tot orasul sa il vada pe invidiv cu ce viteze circula de obicei ? Trece ca vantul , se crede la raliuri . Si nu ii singurul !

  3. Normal , asa e cand parintii au bani , am vazut ca si a sters toate videclipurile de pe instagram cand gonea cu peste 160km/h . Cu poti arunca o batrana 10,15 metri cu o viteza mica? Nu ai cum daca circula regulamentar si punea imediat frana hai sa zicem ca o lovea putin .. dar sa o arunci 15 metri e prea de tot… saraca Dumnezeu sa mangaie familia !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *