FOTO Accident grav pe drumul național Botoșani- Dorohoi. Trei tineri, dintre care două surori, luați de ambulanță

Un grav accident rutier soldat cu rănirea a trei tineri a avut loc, sâmbătă seară, pe drumul național care leagă Botoșaniul de Dorohoi. La intersecția cu drumul spre Bucecea, o mașină condusă de un tânăr de 19 ani s-a dat de mai multe ori peste cap. Accidentul s-a produs sub ochii unui echipaj de Poliție care se afla în misiune în zona respectivă.

Opelul venea dinspre Bucecea și se îndrepta spre Botoșani. Pe fondul viteei excesive și a lipsei de experiență la volan, tânărul de 19 ani pierde controlul asupra direcței de mers, trece peste scuarul din intersecție, pătrunde în drumul național Botoșani- Dorohoi, lovește un mal de pământ și se rostogolește de mai multe ori.

În mașină, pe scaunul din dreapta se afla o tânără de 21 de ani, iar pe bancheta din spate sora acesteia, de doar 13 ani, și un adolescent de 17 ani.

Cei patru pasageri din autoturism au fost ajutați să iasă de cei doi agenți de la Secția de Poliție Rurală 1, Alexandru Fedor și Robert Moroșanu., care practic au asistat la accident.

La fața locului au ajuns o ambulanță SMURD- TIM și o autospecială de la Serviciul Județean de Ambulanță. Ambulanța de terapie intensivă mobilă a preluat-o pe minora de 13 ani, iar cealaltă ambulanță i-a transportat la spital pe șoferul de 19 ani și fata de 21 de ani.

Adolescentul de 17 ani a scăpat fără leziuni.

Mașina implicată în accident nu era a tânărului aflat la volan, ci a unchiului acestuia, care a ajuns și el în scurt timp la fața locului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *