FOTO Poveste ca-n filmele de groază a unei femei din Botoșani. Cum a ajuns să trăiască din cauza tatălui copiilor ei este de neimaginat

O femeie din satul Cotârgaci, comuna Roma, are o poveste de viață parcă desprinsă din filmele de groază. Rîmbu Oana Roxana a fost măritată 14 ani si are 4 copii. Problemele au început când a nascut cel de-al patrulea copil si soțul a început sa ia calea alcoolului. Au început certurile, bătăile, iar după o lungă perioadă de chin și suferință, femeia și-a luat inima în dinți și, împreună cu copiii săi, a fugit la casa batraneasca a părinților sai, chiar dacă aceasta stă să se dărâme. 

Cu mai multe eforturi, Oana a reusit sa reconstruiască casuta bătrânească unde spera că va avea liniște cu copiii, dar acest lucru nu a fost posibil. Soțul ei venea deseori în stare de ebrietate si o bătea până o lăsa leșinata în fata copiilor. Ultima data când mama a fost batuta si lăsată într-o baltă de sânge, a sunat la politie reclamându-l, dar, după doar câteva ore a fost lăsat sa plece.

Speriata, femeia a luat copiii si a plecat la fratele sau deoarece se temea ca fostul sot va veni peste ea și o va agresa din nou.

Cum un necaz nu vine niciodată singur, Oana a primit un telefon și i s-a spus ca fostul sot i-a dat foc la casă. Asa că, în plină iarnă, s-a trezit pe drumuri împreună cu copiii. Spre norocul ei, unor oameni din sat li s-a făcut mila si i-au facut o camera în fostul grajd ca sa poată sta cu copiii.

Dupa trei ani de zile și inca o căsătorie eșuată, in viata ei a apărut Cozmin, un tânăr care in ciuda faptului ca Oana avea 4 copii, nu a dat înapoi de la responsabilități, ci s-a oferit să fie alături de ea și de copii. În noua familie a venit pe lume al cincilea copilaş. Cozmin muncește de dimineața pana seara pentru a le oferi cele necesare copiilor. Chiar dacă nu sunt ai lui prin sânge, îi iubește nespus.

Din păcate, cei doi tineri și cei cinci copii stau într-o singura camera din acel grajd. Locuința lor nu este racordata la rețeaua electrica.

Asociația Grup Civic Botoșani a demarat o campanie de ajutoare a acestora. Astfel, cei care vor să ajute pot dona cu alimente, hăinuțe, scutece mărimea 3 si 5.

Baiat 7 ani(32 nr papuci)
Fata 4 ani(23 nr papuci)
Fata 2 ani si jumătate (23 nr papuci)
Băiat 1 an și trei luni(21 nr papuci)
Fetita Ariana are doar o luna și jumătate.
Detalii la 0759 362 916.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *