Cum și-a făcut un polițist nunta din șpaga primită. L-a invitat la petrecere și pe mituitor

Un polițist din Constanța a fost arestat pentru trafic de influență după ce a primit mită bani, băuturi și un miel în schimbul promisiunii că va mușamaliza un dosar. Din mita primită, polițistul și-a făcut nunta, la care l-a invitat și pe mituitor.

Un polițist de la Secția 1 Rurală Valu lui Traian a fost arestat pentru 30 de zile pentru trafic de influență, după ce, pe parcursul a mai multor luni, a primit mită 6.000 de lei, zeci de sticle de whisky și șampanie, un miel și contravaloarea mai multor mese de la un șofer pe care l-a prins beat la volan și îi promitea mușamalizarea dosarului, scrie Replica de Constanța, citată de Protv.

”În perioada mai-septembrie 2019, a pretins și primit de la un martor-denunțător, în mai multe tranșe, suma totală de 6.000 de lei și produse alimentare (30 sticle de whisky, 10 sticle de șampanie și un miel), cu scopul de a îndeplini acte contrare atribuțiilor sale de serviciu ca organ de cercetare penală (obținerea de acte publice contrafăcute sau audierea unui martor mincinos) și de a propune procurorului clasarea cauzei penale în care denunțătorul era cercetat pentru comiterea unei infracțiuni privind siguranța circulației rutiere”, susțin procurorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *