Inspectorul șef adjunct al ISJ Botoșani face dezvăluiri după infecția cu virusul COVID-19. „Virusul acesta există. Nu e o glumă, teorie sau o conspirație”

Inspectorul școlar adjunct al ISJ Botoșani, Ada Macovei, face dezvăluiri după ce a fost infectată cu COVID-19. Ada Macovei susține că miercuri a fost ultima sa noapte în spital, unde a fost tratată ca într-un spital european.

Virusul acesta există și este cu adevărat neobișnuit!  Fac parte din categoria oamenilor care cred în știință, sunt responsabilă și atentă, iubesc viața și oamenii, respect regulile și îi protejez, învăț și susțin pe cei din jurul meu, in mod frecvent, de când mă știu. Toate acestea au făcut ca eu, deși infectată, să duc singură lupta cu boala și să nu pun pe nimeni altcineva în pericol, nici în familie, nici la locul de muncă și nici în rândul prietenilor mei.  Am purtat și voi purta mască, am acceptat distanțarea, am stabilit și respectat regulile de protecție acasa si la Inspectorat, am evitat la maxim comunicarea directă, am dezinfectat, am lucrat conform procedurilor, protocoalelor si normelor. Așa voi face și în continuare! E ultima noapte in spital. Sunt mai bine, dar n-a fost ușor!”, a spus Ada Macovei.

Aceasta a făcut un apel către populație să respecte cu strictețe regulile, să se protejeze, să îi protejeze și pe cei din jurul lor.

Să fiți puternici, optimiști, dar să intelegeti, pentru totdeauna, că nu e o glumă, sau o teorie, ori o conspirație. E o amenințare reală la viață! Într-o clipă se poate schimba totul! Devii alt om! Dacă nu ești suficient de puternic, cedezi…definitiv!”, a spus Ada Macovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *