ANAF le dă la preț de pomană: mașini pe care și le permite orice român. Un Volkswagen Golf e doar 800 lei

ANAF a revenit cu o listă de mașini pe care le scoate la licitație. Și vestea cea mai bună e că prețurile sunt foarte mici. Cea mai ieftină mașină din portofoliul ANAF de acum e un Volkswagen Golf la 800 de lei. Apoi, e și un Audi A4 la doar 1.075 de lei și o Dacia Logan diesel la 2.740 lei.

Bunurile confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului se valorifică de către Ministerul Finanţelor Publice – Agenţia Naţională de Administrare Fiscală – Activitatea Economică – Direcţia generală executări silite cazuri speciale – Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate prin structurile teritoriale de valorificare, scrie playtech.ro.

Valorificarea se face printr-una dintre următoarele metode: licitaţie publică, vânzare directă de la locul de depozitare sau de deţinere, în regim de consignaţie, prin magazinele proprii ale Agenţiei şi burse de mărfuri.

Când vine vorba de mașini, acestea trezesc cel mai mare interes în rândul românilor. Și e de înțeles, pentru că prețurile sunt mai mici. Totuși, vorbim de mașini care au și peste 20 de ani. Trebuie să ții cont, înainte de a cumpăra, că poluează mult. Poți prinde însă și oferte deosebite, cum ar fi un Opel Astra din 2007 la 4.500 de lei sau un Jeep Grand Cherokee din 2005 la 13.227 lei.

De unde vin mașinile pe care le vinde ANAF?

Mașinile ANAF pe care le vinde în perioada aceasta sunt intrate în proprietatea privată a statului de multe ori în urma confiscării în vamă pentru fapte cum ar fi traficul de țigări, notează Profit.ro. Tocmai de aceea multe dintre mașinile pe care ANAF ajunge să le scoată de obicei la vânzare sunt funcționale, dar vechi.

Mașinile sunt disponibile prin licitație sau vânzare directă. În cazul vânzării directe, acestea pot fi achiziționate de la locul de depozitare sau de la locul în care se află, la prețul stabilit de comisia de evaluare. Vânzarea se face în ordinea înregistrării cererilor. Mai jos ai o listă mai lungă cu mașini disponibile.

masini-vandute-anaf-august-2020
Sursă tabel: Profit.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *