Roxana Țurcanu, candidat ALDE la Primăria Botoșani: Continuăm întâlnirile cu cetățenii municipiului

Obiectivul dialogului zilnic purtat de Roxana Florentina Țurcanu și echipa ALDE cu cetățenii municipiului Botoșani, este acela de a-i pune în centrul proiectelor ALDE și de a-i consulta în vederea îmbunătățirii programului pentru dezvoltarea orașului, astfel încât acesta să răspundă cât mai fidel așteptărilor lor, se arată într-un comunicat al ALDE Botoșani.

Zilele acestea am fost prezenți pe străzile Pârâului și Busuiocului pentru a discuta cu locuitorii din zonă despre dificultățile pe care le întâmpină și despre proiectele noastre de viitor. Lipsa totală a utilităților și starea degradată a infrastructurii stradale, sunt principalele nemulțumiri ale botoșănenilor care domiciliază pe aceste străzi, aspecte care reflectă în mod real nepăsarea actualei municipalități”, a declarat candidatul ALDE la Primăria Botoșani.

Este timpul faptelor concrete, iar echipa ALDE își propune să îndrepte în viitorul mandat, toate aceste neajunsuri.

Sursa: comunicat ALDE



One thought on “Roxana Țurcanu, candidat ALDE la Primăria Botoșani: Continuăm întâlnirile cu cetățenii municipiului

  1. Nu te mai chinui, cucoană! Iată un exemplu ,,elocvent” de program serios pentru județul Botoșani: Doamna Turcanu în loc să prezinte alegătorilor programul său – propriu sau al partidului – domnia sa ne informează că ,,în aceste zile au loc consultări cu cetățenii pentru îmbunătățirea programului. Concluzii: 1) programul domniei sale este absolut necunoscut; 2) este cam târziu să-l ,,îmbunătățească” cu o lună înainte de alegeri ( acțiune = cacealma); 3) nici ea și nici ,,marele Turcanu” nu puteți face nimic pentru botoșăneni; ne-am convins în mandatul ,,maestrului” Turcanu , când a organizat doar acțiuni politice din bani publici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *