Al doilea candidat al etniei rome înscris în cursa pentru Primăria din Botoșani. Și-a depus dosarul la Biroul Electoral la miezul nopții

Florin Nicoi (stânga) şi Florin Zberea (dreapta)

Comunitatea de romi din municipiul Botoșani va avea doi reprezentanți înscriși la alegerile pentru funcția de primar. După Florin Zberea, zis Carai, care și-a depus candidatura ca independent, în noaptea de marți spre miercuri, cu câteva minute înainte de închierea termenului limită de depunere a candidaturilor, s-a însris în cursa electorală și Florin Nicoi, care este și președinte al Partidului Phralipe al Romilor (PPR).

El a înregistrat dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Municipal, însă nu a fost verificat de membrii BECM pentru a se ști dacă va fi acceptată sau respinsă candidatura.

La Primăria Botoşani au fost depuse 13 candidaturi. Iată care sunt ei: Cătălin Silegeanu (independent), Florin Zberea (independent), Roxana Florentina Anuşcă Ţurcanu (ALDE), Gheorghe Ciubotaru (PMP), Marcel Gheorghiţă (USR-PLUS), Ştefan Burlacu, (Alianţa Împreună pentru Botoşani- Partidul Verde- PNTCD), Liviu Constantin Toma (Pro România), Cătălin Flutur (PNL), Cosmin Andrei (PSD), Corina Dănuţă (PPU-SL),. Gheorghe Maxim (ADER), Alexandru Viorel Dulgheru (PRM) şi Florin Nicoi (PPR).

 

FOTO „Carai” și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani

One thought on “Al doilea candidat al etniei rome înscris în cursa pentru Primăria din Botoșani. Și-a depus dosarul la Biroul Electoral la miezul nopții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *