Trei noi candidați pentru Primăria Botoșani. Și-au depus candidaturile pe ultima sută de metri

Numărul candidaților la Primăria Botoșani a crescut cu trei, după ce marți, în ultima zi de depunere a candidaturilor, în cursă au mai intrat trei persoane.

Este vorba de candidatul Partidului Puterii Umaniste (social- liberal), Corina Dănuţă. Candidatura acesteia era una certă și anunțată de mai mult timp, doar că dosarul a fost depus în ultima zi.

Când puțini se mai așteptau la candidaturi, Partidul Ader la Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie (ADER) l-a înscris în lupta pentru Primăria Botoșani pe Gheorghe Maxim, un fost cadru militar în vârstă de 61 de ani.

De asemenea, Partidul România Mare (PRM) l-a aruncat în cursa electorală pe Alexandru Viorel Dulgheru, un tânăr asistent kineto-terapeut în vârstă de doar 25 de ani.

În ordinea depunerii dosarelor, candidații la Primăria Botoșani sunt următorii: Cătălin Silegeanu (independent), Florin Zberea (independent), Roxana Florentina Anuşcă Ţurcanu (ALDE), Gheorghe Ciubotaru (PMP), Marcel Gheorghiţă (USR-PLUS), Ştefan Burlacu, (Alianţa Împreună pentru Botoşani- Partidul Verde- PNTCD), Liviu Constantin Toma (Pro România), Cătălin Flutur (PNL), Cosmin Andrei (PSD), Corina Dănuţă (PPU-SL),. Gheorghe Maxim (ADER), Alexandru Viorel Dulgheru (PRM)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *