Drama unei femei cu cinci copii, din Botoșani, nevoită să stea sub același acoperiș cu fostul soț bătăuș. „Mi-am pierdut locul de muncă, sunt disperată”

O femeie de 35 de ani, din comuna Hănești, mama a cinci copii, trăiește o adevărată dramă. Mihaela Harascu povestește că a trecut prin clipe de groază alături de tatăl copiilor săi. O bătea și era gelos tot timpul. Nu a mai suportat, așa că a decis să divorțeze de el. Zis și făcut, numai că nu a făcut și partajul o dată cu divorțul și nici nu a cerut pensie alimentară așa că acum este singura care are grijă de copiii săi, de opt, nouă, 12, 13 și 14 ani.

Am divorțat din cauză că mă bătea și era foarte gelos. Locuiesc încă cu el pentru că nu am știut cum să procedez la divorț și acum trebuie să deschid alt proces pentru partaj, neavând bani nu am mai făcut nimic. Făcea scandal din orice. A spus că dacă am dat divorț să mă descurc singură și că nu are bani și că nu-s copii lui”, spune femeia.

Bărbatul lucrează în construcții, dar și ca electrician. De curând, Mihaela și-a pierdut și locul de muncă așa că nu știe cum o să se descurce mai departe.

Am făcut plângeri peste plângeri la Poliția din localitate, am făcut și un dosar pentru pensie alimentară și dosarul nu este trimis de la Poliția locală, șeful de post mă tot amână cu rezolvarea acestui dosar . Dosarul este depus din 17.05.2019 cu numărul 569. Eu am cinci copii de întreținut și am rămas fără loc de muncă de o lună. Sunt disperată, spune femeia.

Copiii se întâlnesc cu tatăl lor și foarte rar le mai dă câte 5 sau 10 lei, spune Mihaela. 

El vrea doar să îi ia pe băieții cei mari să-l ajute la treabă, fără a le oferi nimic.  Ei nu-s copii de ajutor la munci grele, nu contribuie cu absolut nimic în afara de ce v-am zis 5-10 lei când își aduce el aminte. Sunt separată de el de 6 ani, dar legal divorțată de 3 ani. Face mereu scandal și uneori mai bate copiii și vorbește foate urât cu mine, înjurând-mă și jignind-mă mereu și mereu”, spune femeia.

Mihaela Haras poate fi contactată la nr. de telefon 0740530335. Femeia spune că orice ajutor este binevenit. Are nevoie de alimente, dar și de haine pentru cele două fete și trei băieți.

„De haine e mai mult nevoie că începe școala și e greu până îmi găsesc de lucru. Orice este bine venit și îmi va prinde bine”, ne-a spus femeia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *