Protest al angajaților din restaurantele și terasele din Botoșani. „Vrem să salvăm locuri de muncă, afaceri, acoperișul de deasupra capului copiilor noștri”

Mai mulți proprietari și angajați din restaurantele și terasele din Botoșani  vor protesta, miercuri, între orele 17-18, în faţa restaurantelor şi a teraselor unde lucrează, pentru a trage un semnal de alarmă asupra viitorului persoanelor care muncesc în această industrie. Printre cei care se vor alătura protestului organizat la nivel național se numără Grand Irish Pub, Mischa Kids, La Strada, dar și cei din Uvertura Mall.

Astfel, miercuri, între orele 17 şi 18 oamenii vor întrerupe vânzarea şi se vor poziţiona în faţa restaurantelor şi a teraselor cu pancarte, protestul urmând să respecte normele de prevenire a răspândirii Covid-19.

„Nu suntem Horeca, dar le înțelegem suferința, deoarece suntem in aceeași barcă. Vrem sa salvam locuri de munca, afaceri, acoperișul de deasupra capului copiilor noștri! Va așteptăm sa ne susțineți”, susține Mihaela Stoiciuc Vasilică, proprietara Mischa Kids.

Reprezentanții Organizației Patronale HORA au anunțat că vor organiza un protest pașnic care se va manifesta prin suspendarea activității. HORA acuză Guvernul că a adoptat măsuri exagerat de drastice în domeniul HoReCa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *