FOTO! PSD Botoșani a depus listele de candidaturi pentru alegerile locale. Doina Federovici: Mi-am depus candidatura doar cu gândul la oameni și merg înainte doar la victorie

PSD Botoșani a depus, luni,  listele de candidaturi pentru președinția Consiliului Județean și Primăria Municipiului Botoșani. 

La depunerea dosarelor la Biroul Electoral Județean, candidații au fost însoțiți de parlamentarii PSD și câțiva dintre primari.

Liderul PSD, Doina Federovici, candidat la președinția Consiliului Județean, a declarat că are în spate o echipă de oameni bine pregătiți, cu rezultate în profesiile lor.

Personal mi-am depus candidatura doar cu gândul la oameni și merg înainte doar la victorie. Am alături de mine cei mai buni profesioniști, oameni tineri care în profesiile lor au rezultate extrem de bune. Sunt oameni dterminați, practic echipa social-democrată”, a spus Doina Federovici.

La rândul său, candidatul PSD la Primăria Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că în ultimii patru ani nu s-a întâmplat nimic în municipiul Botoșani și că cetățenii merită mai mult.

Avem o echipă de profesioniști, din toate domeniile de activitate, cu care sunt convins că vom câștiga atât Primăria cât și Consiliul Județean, pentru că Botoșaniul merită o shimbare. În ultimii patru ani de zile nu s-a întâmplat nimic în municipiul Botoșani. Botoșănenii nu merită să mai sufere și avem nevoie de proiecte atât de infrastructură, educație, sănătate să avem în vedere și partea culturală, pentru că oglinda administrației publice este în spatele dvs (nr, clădirea teatrului). Dacă aici avem Primăria, în spate avem un edificiu care nu este finalizat. Trebuie să rezolvăm problemele majore și vin în fața dvs împreună cu cei mai buni profesioniști cu care sunt convins că vom câștiga ambele bătălii”, a spus Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *