FOTO Armată de liberali la depunerea candidaturilor pentru Consiliul Județean și Primăria Botoșani. Cătălin Flutur: Am plecat la acest drum să câștigăm

PNL a depus, luni, dosarele de candidatură pentru Consiliul Județean și Primăria municipiului Botoșani la Biroul Elcctoral Județean. Altături de liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică, și primarul Cătălin Flutur, au mai participat zeci de membri PNL.

Cătălin Flutur, candidatul PNL pentru un nou mandat la primăria Botoșani, a declarat că atât pe listele Consiliului Județean, cât și pe cele ale Consiliului Local Botoșani se regăsesc ”toți cei care și-au făcut datoria cu prisosință” în mandatul actual.

Este un moment important pentru partidul nostru. Am plecat la acest drum să câștigăm. Să câștigăm Consiliul Județean, să câștigăm Primăria municipiului Botoșani, majoritatea în Consiliul Județean și foarte important majoritatea în Consiliul Local. Listele noastre sunt gândite foarte bine. Vorbim de oameni cu multă experiență în toate domeniile. Am găsit de cuviință ca cei care și-au făcut datoria cu prisosință în lupta administrativă în Consiliul Local și Consiliul Județean să se regăsescă din nou pe liste. Venim cu o echipă experimentată, pentru că ne-am convins în timp că nu este suficient doar un elan de moment”, a spus Flutur.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *