Un primar din Botoșani amenință cu plângere penală Nova Apaserv. „Cetățenii sunt sabotați în plină pandemie”

„Cetățenii comunei Criștesti sunt sabotați de către Nova Apaserv în plină pandemie”, este mesajul plin de revoltă al primarului localității, Lucian Borfotină. El susține că cei de la conducerea societății de apă și canalizare își bat joc de populație prin sistarea alimentării cu apă în comună.

După zeci de sesizări, după zeci de telefoane date de cetățenii comunei noastre, astăzi am aflat cu stupoare că vinovați pentru lipsa apei în comuna Cristești sunt viceprimarul și primarul. Cel puțin asta le spune cei de la NOVA APASERV oamenilor. Astăzi, am sunat personal la dispecerat și am cerut lămuriri despre acest aspect, dispecerul neștiind că este de vorba chiar cu primarul comunei. Mi s-a transmis că cei din conducerea NOVA APASERV spun că vinovat pentru această problemă este viceprimarul și am inregistrat conversația. Este incredibil și inadminibil la ce gesturi recurc unii politicieni pentru a arăta cine este SEFUL! Cetățenii comunei Cristești nu au apa de o lună de zile. Nu au cum să se spele și unii dintre ei au ajuns la disperare și au început să-și sape fântâni în curți”, spune primarul.

Borfotină susține că a fost la Protecția Consumatorului, la Prefectura Botoșani si la Consiliul Județean Botoșani pentru a depune plângeri în acest sens, iar pe viitor va face inclusiv plângere penală împotriva Nova Apaserv. 

„Sper ca în al 12-lea ceas cei din conducerea NOVA APASERV vor realiza că nu-și pot bate joc de 5.000 de oameni și sa dea vina pe viceprimar sau primar”; spune primarul comunei Cristesti – Ionel Lucian Borfotină.

One thought on “Un primar din Botoșani amenință cu plângere penală Nova Apaserv. „Cetățenii sunt sabotați în plină pandemie”

  1. Pura campanie de traseist, apa este. Un penal ameninta cu plangere penala, revoltator este tupeul acestui traseist cu slugile lui si exagerarile lui care au trecut de la rosu, la albastru si acum galben.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *