FOTO Apel umanitar! Trei copilași din Botoșani au nevoie de hăinuțe și încălțăminte după ce un incendiu le-a distrus tot ce aveau

Un puternic incendiu a lăsat fără casă o familie cu trei copii din comuna Cristinești. Nu au rămas decât cu ce aveau pe ei. Fetita 9 ani, fata 4 ani jumătate, băiețelul de 8 ani, mama copiilor are aproape 27 ani, 80 de kg, tatal 30 de ani, are aproape 85 de kg.
Numărul de telefon al tatalui, care momentan se afla internat in Spitalul Dorohoi din cauza unui soc pe care l-a facut la aflarea vestii, este 0757630346 Ovidiu.

Orice relatii Simona Elena 0762225673.

La sosirea forțelor de intervenție, casa de circa 50 de m.p. ardea în totalitate, acoperișul fiind prăbușit în interior.

Persoanele s- au autoevacuat înainte de sosirea pompierilor, cei trei copii fiind luați de bunicii care locuiesc la două case distanta. Bărbatul, în varstă de 29 ani, a suferit un atac de panica si a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. A fost înlăturat pericolul de explozie, din interior fiind scoasa o butelie.

Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un scurtcircuit electric si s-a extins cu repeziciune la întreaga locuință din cauza gazului provenit de la butelia care era deschisa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *