Pățania unor cadre medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță. Au mers să salveze un bărbat, însă au fost acuzate de dispariția a 10.000 lei

Au mers să salveze un pacient, însă s-au ales cu acuzații de furt din partea acestuia. Este pățania unor cadre medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță, care au fost solicitate prin 112 pentru un bărbat căzut într-un tufiș pe o stradă din municipiul Botoșani.

În momentul în care au ajuns la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale bărbatului de 50 de ani, care se afla într-o vădită stare de ebrietate, a început să facă scandal și să acuze indirect cadrele medicale de lipsa a 10.000 lei din portofel. Pentru că în preajmă se afla și un echipaj al Poliției Locale, bărbatul a fost transportat la Urgențe, iar ulterior la Psihiatrie.

După ce și-a revenit din starea în care se afla, botoșăneanul a mers la Poliție și a reclamat furtul celor 10.000 lei. La audieri au participat și cadrele medicale de la Ambulanță, respectiv UPU.

A fost deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt. În acest moment cercetările sunt efectuate pe faptă și urmează să se stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a declarat Delia Nenişcu, purtătorul e cuvânt al IPJ Botoşani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *