FOTO O polițistă de frontieră are nevoie urgentă de ajutor. Apelul umanitar făcut de Simona Elena

Câteodată viata ne îngenunchează atunci când ne asteptam cel mai putin si nu găsim raspuns la nici o intrebare. Există momente în viață când problemele cu care ne confruntăm ne depășesc puterile, iar pentru a le putea depăși avem nevoie de sprijinul tuturor. Acesta este este cazul polițistei de frontieră Cornelia Carmen Horchidan, mama a doi copii, pentru care polițista de frontieră din Botoșani, Simona Elena, face un apel disperat.

Carmen Horchidan, din cadrul Compartimentului Ture serviciu al Sectorului Poliției de Frontieră Iași – I.T.P.F. Iași,  a fost diagnosticată in luna iunie 2020 cu neoplasm bronhopulmonar în stadiul IV, cu metastaze osoase și metastaze cerebrale.Vestea a venit ca un fulger pentru ea si intreaga familie.
Singura șansă pentru Carmen a sosit de la clinica Anadolu Medical Center din Turcia, dar costurile sunt foarte mari

Simona Elena cere ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a o sprijini pe Carmen in aceste momente grele, sa-si plateasca tratamentul la Clinica Anadolu din Turcia. Pana acum, Carmen a împrumutat suma de 20.000 mii de euro ca sa poate efectua aceste investigatii si tratamente.

I s-a efectuat un calcul estimativ de catre clinica Anatol si Carmen va trebui să achite suma de 15.000 euro reprezentând costul a 20 de ședințe de Radioterapie plus cheltuiele de cazare si masa pe care le are de suportat în Turcia pe toata aceasta perioada.

„Sunt convinsă de spiritul de solidaritate pe care mi l-ati aratat de fiecare data cand v-am cerut ajutorul in cazurile postate de mine si va rog in continuare s-o sprijiniți pe Carmen. Rog si sprijinul colegilor, al poliţiştiilor de frontieră si în asemenea situaţii, imi exprim speranţa că prin contribuţia benevolă cu sume băneşti nu o vom lăsă pe Carmen să lupte de una singură”, este mesajul Simonei Elena.

Donaţiile pot fi depuse în contul deschis la banca INGB CENTRALA
Cont LEI: RO60INGB0000999908967384, COD SWIFT : INGBROBU
Titular cont: VASILE HORCHIDAN, CNP.1720519221154 sau în contul REVOLUT al doamnei Horchidan Carmen prin transfer la numărul de telefon +40 (731) 959 944.
Se pot dona bani si in contul in euro deschis la Banca Transilvania pe numele lui Horchidan Carmen Cornelia:
RO92BTRLEURCRT00D3686001,Swift code
BTRLRO22.

Pentru orice relatii o puteti contacta pe Simona Elena 0040762225673.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *