Roxana Florentina Țurcanu: O nouă zi, o nouă activitate în teritoriu a echipei ALDE de la municipale și o zonă în care timpul a stat în loc!

Roxana Florentina Țurcanu, candidata ALDE la Primăria Botoșani, împreună cu o parte din echipa sa de campanie a desfășurat joi, o acțiune de întâlnire și dialog cu cetățenii municipiului situați pe Str. Vâlcelei. Și de data aceasta, candidata alianței liberal-democrată a ales să viziteze o zonă periferică a Botoșaniului, pentru a se edifica cu privire la condițiile de viață ale locuitorilor care domiciliază la marginea orașului.

„Am decis să iau la pas municipiul, să văd situația reală din teritoriu, să discut cu oamenii și să le identific problemele. La prima vedere, zona în care este situată strada Vâlcelei, pare desprinsă dintr-un peisaj rural. De ani de zile, botoșănenii care locuiesc aici au așteptat ca autoritățile locale să-i ia în calcul nu doar la plata impozitelor și taxelor, ci și atunci când au prins în buget fonduri pentru reabilitarea infrastructurii stradale, pentru utilități sau pentru alte proiecte de modernizare. Din păcate, așteptările lor au fost zadarnice”, a afirmat candidata ALDE, Roxana Florentina Țurcanu.

În cadrul acțiuniipe care a întreprins-o împreună cu aspiranții ALDE la consiliul local,Roxana Florentina Țurcanu a avut plăcerea de a discuta cu o parte dintre cetățenii care domiciliază în zonă și a apreciat abordarea sinceră și deschisă a celor cu care a interacționat.

„Oamenii sunt dezamăgiți de nepăsarea autorităților locale față de nevoile lor și de lipsa de reacție a acestora la numeroasele petiții pe care le-au înaintat, în speranța îndreptării situației lor. Drumul este neasfaltat și mărginit de vegetație sălbatică, iar praful a ajuns inamicul acestor botoșăneni. Mai mult, o porțiune a acestei zone a rămas fără canalizare, iar iluminatul publiceste încă inexistent. Acesta zonă aparține municipiului Botoșani, dar este departe de tot ce înseamnă realitate urbană. Suntem în anul 2020 și pe strada Vâlcelei, timpul a stat în loc!”, a declarat lidera ALDE Botoșani.

 Ca multe alte cartiere ale municipiului Botoșani, strada Vâlcelei are nevoie de investiții majore. ESTE TIMPUL FAPTELOR CONCRETE, iar ca primar, Roxana Florentina Țurcanu va face toate demersurile ca botoșănenii care locuiesc în zonele „uitate” de municipalitate, să beneficieze de avantajele modernizării.

Sursa: comunicat ALDE

One thought on “Roxana Florentina Țurcanu: O nouă zi, o nouă activitate în teritoriu a echipei ALDE de la municipale și o zonă în care timpul a stat în loc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *