Decizie finală în cazul botoșăneanului care a amenințat cu moartea un polițist. Doar trei ore a stat în libertate după ce a fost eliberat din pușcărie

Judecătorii ieşeni l-au condamnat definitiv la 1 an şi 8 luni de închisoare cu executare pe individul care a comis o infracţiune în mai puţin de trei ore de la eliberare. Marius Ciprian Vărzar este originar din Dorohoi, judeţul Botoşani, şi a fost eliberat la termen în data de 2 septembrie 2019. În jurul orei 15, individul a ieşit de pe poarta închisorii şi a mers direct la gară, unde a consumat alcool.

„În jurul orelor 17:40, inculpatul a ajuns în dreptul peroanelor din staţia CFR Iaşi Nord, unde s-a aşezat pe o bancă şi a început să discute în contradictoriu cu un grup de călători care aşteptau trenul“, au precizat judecătorii.

O patrulă de poliţie a trecut prin zonă şi a văzut că individul e sub influenţa alcoolului şi face scandal. L-au luat pe Vărzar şi l-au dus la sediu, unde l-au percheziţionat şi l-au informat că va fi sancţionat contravenţional.

„După ce i s-a adus la cunoştinţă că va fi sancţionat, acesta a adresat cuvinte şi expresii jignitoare agenţilor de poliţie, afirmând apoi faţă de agentul de poliţie B.I. că nu are ce-i face, că el a făcut puşcărie şi că îl va aştepta pe o alee din faţa blocului ca să-l omoare, afirmând, totodată, faţă de agentul de poliţie C.C.A, că îl va lovi şi omorî pe acesta“, se arată în motivare.

Individul a fost dus în acea seară la Institutul „Socola“, ajungând în final înapoi după gratii. A doua zi, la audieri, a continuat să ameninţe poliţiştii, motiv pentru care a fost deschis dosar penal pentru ultraj şi ameninţare.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com