Iată 3 piese vestimentare care vor atrage toate privirile asupra ta vara aceasta!

Chiar dacă vara aceasta este diferită față de celelalte, moda nu se lasă mai prejos și apar din ce în ce mai multe articole vestimentare noi, care așteaptă să fie achiziționate și purtate în diferite circumstanțe. În afară de măștile colorate sau cu diverse modele pe care toată lumea le folosește, având în vedere situația actuală, există și anumite haine care nu ar trebui să îți lipsească din garderobă.

 

Iată 3 piese vestimentare care îți vor completa ținutele:

  • Tricoul tie dye

Fiind o apariție unică în lumea modei, tricourile tie dye sunt din ce în ce mai populare și aproape nelipsite din outfiturile de anul acesta. Există astfel de modele realizate nu doar pentru femei, ci și pentru bărbați. Acest imprimeu nu este, totuși, atât de nou în această industrie, el fiind popular și în anii 90. Acum a fost readus la viață și îmbunătățit cu diverse elemente și nuanțe, care de care mai extravagante și mai drăguțe. 

În plus, un astfel de tricou colorat este numai bun pentru vară și se potrivește perfect cu orice ținută street style!

 

  • Baticul/Bandana

O modă care a reapărut este, de asemenea, purtarea bandanelor și a baticurilor pe cap, accesorizând astfel diferite ținute de stradă extrem de colorate. Există o mulțime de moduri în care să le stilizezi vara aceasta, fie că îți legi părul cu ele, fie că le porți pe cap sau la încheietura mâinii. 

Dacă-ți dorești să ieși în evidență și să fii și cool în același timp, poți opta pentru un batic sau o bandană într-o culoare neon sau poți încerca chiar un animal print.

  • Geanta pentru umăr

Pentru că nu toate ținutele se potrivesc cu o borsetă, trebuie să ai la îndemână și o geantă elegantă pe care să o poți purta pe umăr și pe care să o poți asorta ușor cu diferite outfituri. Poți alege o poșetă clasică din piele ecologică neagră, care să aibă baretele confecționate din lanțuri. 

În felul acesta, dacă ai un eveniment special la care trebuie să mergi și ești îmbrăcată cu o rochie elegantă, o astfel de geantă se poate mula perfect pe gusturile tale. O poșetă este importantă pentru ținutele de vară, mai ales pentru că este sezonul în care poți purta rochii aproape zilnic. Dacă îți dorești să îți îmbogățești garderoba cu unele noi, aici cu siguranță vei găsi exact ceea ce vrei.

 

Vara este un anotimp perfect pentru a purta diverse ținute, fie extravagante, care să îți pună în evidență trăsăturile, fie simple, casual, pe care să le poți îmbrăca oricând, oriunde. Nu ezita să realizezi cât mai multe outfituri pentru sezonul estival și să ai grijă ca lookul tău să fie incendiar. Alege hainele potrivite pentru tine și bucură-te de acest anotimp în cel mai confortabil mod alături de prietenii tăi!

 

Sursa foto: pexels.com/ro-ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *