FOTO! Primarul Flutur, prezent în mai multe școli. A vrut să vadă dacă sunt pregătite de noul an școlar, în contextul pandemiei

Pregătirea unităților de învățământ din municipiul Botoșani pentru începerea noului an școlar în condițiile pandemiei este una dintre principalele preocupări ale conducerii primăriei în această perioadă, se arată într-un comunicat remis de Primăria Botoșani.

Primarul Cătălin Flutur a vizitat joi mai multe școli și colegii botoșănene, purtând discuții cu directorii și cadrele didactice în vederea asigurării din timp a condițiilor necesare începerii școlii pe data de 14 septembrie, în oricare dintre scenariile impuse de evoluția numărului de cazuri de coronavirus.

Colegiul Național Mihai Eminescu, Colegiul Economic, grădinița nr. 6 și școlile nr. 10, 13 și 17 au fost unitățile de învățământ vizitate de Cătălin Flutur. Concluziile discuțiilor au fost că sunt multe lucruri de organizat pentru respectarea întocmai a condițiilor sanitare impuse, dar că toate acestea pot fi puse la punct în timp util, astfel încât elevii botoșăneni să poată începe noul an școlar peste o lună fără a fi supuși unor riscuri de infectare.

Primarul Cătălin Flutur i-a asigurat pe directori că municipalitatea acordă tuturor școlilor botoșănene sprijinul de care au nevoie pentru a-și îndeplini toate obligațiile sanitare specifice acestei perioade, se mai precizează în comunicat.

Edilul va continua să viziteze școlile din municipiu pentru a constata la fața locului care este stadiul pregătirilor și ce probleme trebuie rezolvate pentru ca prezența la cursuri a elevilor botoșăneni, după 14 septembrie, să se facă în condiții de siguranță.

One thought on “FOTO! Primarul Flutur, prezent în mai multe școli. A vrut să vadă dacă sunt pregătite de noul an școlar, în contextul pandemiei

  1. Multumim domnule primar ,pentru grija pe care o fata de elevi. Speram ca alegatorii vor descoperi dacă este o grija sincera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com