Una dintre cele mai apreciate profesoare din Botoșani candidează, ca independent, la Consiliul Județean

Cristina Bălăucă, una dintre cele mai apreciate profesoare din județul Botoșani, candidează ca independent la Consiliul Județean (CJ) Botoșani. Profesor de fizică la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, aceasta este mama olimpicului internaţional Ştefan Bălăucă, cel care a primit și titlul de cetățean de onoare al Botoșaniului. Cristina Bălăucă își dorește să obțină un mandat de consilier județean, iar în perioada 14-16 august, aceasta va strânge semnăturile necesare pe Pietonalul Unirii. Întreaga sa familie va fi alături de ea și o va susține pentru strângerea semnăturilor.

„Multă lume mi-a spus că ar trebui să intru în politică, dar eu nu vreau să fac parte din niciun partid politic. Mi se pare că se urăsc prea mult partidele între ele. Și mi s-a sugerat să candidez ca independent. Am nevoie de 1.850 de semnături pentru a-mi putea depune candidatura”, ne-a declarat Cristina Bălăucă.

Astfel că, începând de vineri, 14 august, aceasta se va afla pe Pietonalul Unirii pentru strângerea semnăturilor necesare.
Cristina Bălăucă nu pleacă la drum cu promisiuni, ci, susține ea, cu aceeași implicare și determinare cu care a dus la capăt și celelalte proiecte și campanii în care s-a implicat.

Cristina Bălăucă a câștigat, anul trecut, cea de-a a patra ediție a concursului „1ROMÂNIA”, organizat de Antena 3, de Ziua Naţională.

Cristina Bălăucă, de la Colegiul „Mihai Eminescu, a câștigat concursul „1Romania”. Cum își propune doamna profesoară să schimbe România

2 thoughts on “Una dintre cele mai apreciate profesoare din Botoșani candidează, ca independent, la Consiliul Județean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *