Roxana Țurcanu (ALDE) și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. „Sper ca ziua de 27 septembrie să fie un succes pentru mine și echipa mea”

Roxana Florentina Țurcanu și-a depus candidatura, miercuri, pentru funcția de primar al municipiului Botoșani. Ea s-a înscris, astfel, în cursa electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie, din partea ALDE Botoșani.

Roxana Țurcanu a mers la Biroul Electoral Municipal în vederea depunerii candidaturii, alături de membrii cu care urmează să facă echipă pentru Consiliul Local Botoșani. Ea a fost însoțită de Florin Țurcanu, soțul său, fost președinte al CJ Botoșani. 

E emoționant atât pentru mine, cât și pentru colegii mei. E prima provocare pentru mine și pentru mulți dintre cei de pe lista mea. Mulțumim botoșănenilor pentru susținere, am strâns aproximativ 1.500 de semnături, colegii mei, tinerii din partid, încă sunt la corturi, iar botoșănenii ne acordă încrederea lor. Sper ca acest proiect, pe care l-am început, să-l duc la bun sfârșit, iar  ziua de 27 septembrie să fie un succes pentru mine și echipa mea”, a spus Roxana Țurcanu.

Potrivit acesteia, până acum, la Botoșani, campania electorală s-a dovedit a fi una „elegantă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *