Omul de afaceri Cătălin Silegeanu și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Botoșaniului

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu și-a depus, marți, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Botoșani. 

Administratorul firmei Hidroplasto SRL Botoșani va candida atât pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, cât și pentru cea de consilier local, depunând astfel la Biroul Electoral de Circumscripție Municipal dosarele de candidatură însoțite de semnăturile necesare.

Biroul Electoral de Circumscripție Municipal Botoșani urmează să verifice documentele depuse, iar apoi să valideze sau să respingă candidatura.

Cătălin Silegeanu a anunțat că este o alternativă pentru cei care nu mai vor să voteze reprezentanții partidelor politice.

„Am intrat în această competiție pentru botoșăneni. Ei vor fi cei care vor avea de câștigat. Am intrat în competiție pentru că ne-am săturat cu toții de partide. Am intrat în competiție pentru că vreau un oraș la standarde europene”, a spus Cătălin Silegeanu.

2 thoughts on “Omul de afaceri Cătălin Silegeanu și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Botoșaniului

  1. După 30 in care găștile politice au călcat în picioare botosananenii si iau readus în secolul 19 ,teatrul MIHAI EMINESCU, tramvaie de secolul 19 …trebuie să aducem un primar nu un politician la cârma orașului. Se poate doar noi hotărâm…Succes si invit oamenii liberi să voteze un primar bun.

  2. Referitor la institutia de cultura reprezentativ pentru BOTOSANI , teatrul MIHAI EMINESCU care se afla sub nasul primarului nu ii este rusine sa candideze cand vede teatrul in starea de degradare in care se afla ?? RUSINE SA VA FIE ! oamenii de cultura sunt dezolati ….
    RUSINE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *