Un consilier local a murit la o săptămână după ce a aflat că are coronavirus

Un consilier din Vaslui a murit la o săptămână după ce a aflat că este infectat cu coronavirus. Consilierul personal al președintelui Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a murit. După ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, starea acestuia s-a agravat.

Medicii au luat decizia de a-l transfera la o clinică din Iași, însă, din păcate nu nu s-a mai putut face nimic pentru el. Consilierul suferea și de afecțiuni cardiace și pulmonare. În cadrul Consiliul Judeţean Vaslui a fost demarată o anchetă epidemiologică.

Consiliul Județean Vaslui se va ocupa de înmormântare, deoarece soția bărbatului se află în izolare la domiciliu.

„Am primit astăzi cu durere vestea că unul dintre cei mai experimentaţi colegi de la Consiliul Judetean Vaslui nu mai este printre noi. Un bun profesionist şi, în egală măsură, un om blând şi cumpătat, a continuat să muncească asiduu în cadrul tuturor proiectelor în care era implicat, chiar dacă imaginea sa a fost, nu de puţine ori, terfelită de oameni sau grupuri de interese care doreau să lovească, indirect, în conducerea instituţiei noastre. Multă putere familiei şi celor apropiaţi pentru a putea trece usor peste pierderea suferită. Înţelepciunea celui de-al doisprezecelea ceas acelora dintre noi care, chiar şi acum, nu contenesc în a împroşca ură şi venin. Rămas bun, domnule Aftimescu!”, a scris Alexandru Barbu, unul dintre colegii consilierului, pe Facebook.

Sursa: Romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *