Impresionant! O adolescentă din Botoșani scoate la licitație două tablouri ca să strângă bani pentru operația unui bebeluș

Delia Mihai o tanara din orașul Dorohoi, județul Botoșani, în vârstă de doar 16 ani scoate la licitatie două tablouri pentru Anastasia Maria- o fetiță din satul Poiana comuna Braesti, judetul Botoșani, de doar 3 luni, diagnosticata cu nev congenital gigant, care trebuie să efectueze o operație chirurgicală ale cărei costuri depășește suma de 18.000 ron.

Simona Elena luptă pentru micuța Anastasia inca de cand am descoperit-o in perioada grea de Covid19 și speră sa se strângă întreaga suma de bani necesară și să se poată efectua intervenția chirurgicală cat mai repede posibil prin grefe de piele artificială.

Delia Mihai este o elevă in clasa a-11-a la Colegiul național Grigore Ghica Dorohoi. De mică i-a plăcut desenul și neavând cine s-o învețe, a cautat pe internet informatii si tutoriale și a învățat singură.

A pictat în jur de 30 de tablouri și portrete in creion, iar cel mai scump tablou al ei fost 300 de lei.  Delia a participat la Concursul Arthur Verona organizat de Primăria Dorohoi și a obținut locul 1 cu desenul Biserica Sfantul Nicolae.

Tot ce trebuie să faceți este să licitați în comentarii AICI, suma de pornire fiind de 100 lei de tablou. Specificații în comentarii licitatie tablou Apus cel cu galben 100 lei, sau tablou Lac 100 lei. Castigatorul este cel care licitează cel mai mult la fiecare tablou sau ambele.
Se va face dovada plății ulterior după anunțarea castigatorului in comentarii în contul mamicii TUCHIAC Mariana:
RO82BTRLEURCRT0354373201- Euro sau
RO08BTRLRONCRT0354373202- Lei.
Ulterior în baza adresei câștigătorul va primi tabloul/tablourile acasă prin posta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *