Doi cunoscuți oameni de afaceri din Botoșani prădați de același hoț. Pe ce a pus mâna individul!

Tânărul de 20 de ani, din Suceava, care a fost reținut, duminică, de polițiștii din Botoșani pentru furt calificat și tentativă de furt calificat au avut ca victime pe doi cunoscuţi oameni de afaceri care locuiesc în zonă.

El a pătruns pe proprietățile celor doi importanți afaceriști din Botoșani și ar fi furat bani și diferite bunuri din mașinile pe care le avea parcate în curțile caselor pe care le dețin la Mănăstirea Doamnei și, respectiv, Baisa.

 Suceveanul ar fi intrat pe proprietatea unuia dintre ei în noaptea de 17 spre 18 iunie. El a sărit gardul și, profitând de faptul că autoturismele parcate în curte erau neasigurate, ar fi pătruns în ele și ar fi sustras bunuri și bani, creând un prejudiciu estimat la suma de 5.000 de lei.

În noaptea următoare, 18 spre 19 iunie, același individ a sărit gardul casei celui de-al doilea om de afaceri și a furat bani și documente din trei mașini parcate în curte. Prejudiciul a fost estimat la suma de 11.500 de lei.

Tânărul din Suceava a fost prins în urma investigațiilor Poliției. Duminică, oamenii legii au făcut percheziții acasă la acesta și apoi au dispus reținerea lui. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *