FC Botoșani evită deplasarea lungă în Kazahstan. Unde se poate disputa meciul cu Ordabasy, din Europa League

FC Botoșani o va întâlni pe formația kazahă Ordabasy, joi, 27 august, în turul 1 preliminar din Europa League, iar partida are toate șansele să se dispute pe un teren neutru.

Având în vedere situația provocată de pandemia de coronavirus, România se află pe lista roșie din Kazahstan, astfel că FC Botoșani nu va putea face deplasarea pentru jocul cu Ordabasy.

Astfel, echipa organizatoare trebuie să accepte fie disputarea meciului în România, fie mutarea partidei pe un teren neutru, existând deja trei opțiuni pentru cei de la Ordabasy.

“Singurul impediment e deplasarea. Noi, ca români, suntem interziși, suntem pe lista roșie. Atunci intervine acel protocol de la UEFA. În cazul în care vor fi de acord, vin la noi. Dacă nu, să fim de acord într-o țară care ne-a fost pusă la dispoziție de UEFA. Ceva gen Grecia, Ungaria sau Turcia”, a declarat antrenorul botoșănenilor, Marius Croitoru, la Digi Sport Special.

Marius Croitoru: “Nu mi-e teamă, merg să câștig”

Decizia mutării meciului o avantajează pe FC Botoșani, care va scăpa de o deplasare foarte lungă. Croitoru și-a analizat deja adversarii și este încrezător în șansele trupei sale.

“E o echipă bună, a terminat în spatele celor de la Astana și Almaty. Joacă un 3-4-3, cu Mahlangu, îl știe toată lumea, de la Dinamo și Ludogorets. Singurul lucru bun e deplasarea. În mod normal, am fi făcut 7-8 ore cu un charter. Eu am jucat în Kazahstan și știu exact locația, știu fotbalul de acolo. Sunt optimist, indiferent de echipa. Nu mi-e teamă, merg să câștig. Se joacă într-o singură manșă. N-avem nimic de pierdut. Dacă se juca tur-retur, da, era mai greu dar așa nu iei în calcul nici suporterii lor”, a mai spus Croitoru.

Sursa: digisport

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com