Botoșănean celebru, concurent la Ferma vedetelor. „Noi, oamenii, ne putem adapta în orice situație și cu orice caracter”

George Burcea, actorul de 32 de ani, originar din Botoșani, va participa la Ferma Vedetelor de la Protv. El va lupta în această competiție alături de Anda Adam, Paul Diaconescu, Ana Maria Ababei.

George și-a descoperit pasiunea pentru actorie în timp ce se afla la o piesă de teatru și a știut că trebuie să facă trecerea de la marină spre un domeniu care să-i permită să fie creativ. Nu a avut o copilărie ușoară, dar a învățat foarte multe lucruri despre munca la curte. Consideră că toată experiența de viață îl va ajuta în fermă și îi va da puterea să fie un sătean victorios.

„Viața mi-a demonstrat că noi, oamenii, ne putem adapta în orice situație și cu orice caracter, atât timp cât suntem disponibili să înțelegem “de ce-ul”. Îmi place foarte mult să tratez orice experiență care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima și ultima oară, iar asta voi face în Ferma”, spune George.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com