FOTO O familie cu cinci copii din Botoșani, la limita supraviețuirii. Nu au nici măcar cu ce să se încalțe

O familie cu cinci copii din satul Hulub, comuna Dângeni, trăiește într-o sărăcie lucie. Niciunul dintre membrii familiei Hariga nu are un serviciu stabil, așa că cei doi soți și copii lor abia au ce pune pe masă. De haine și încălțăminte nici nu încape vorbă.  

Trăiesc cu toţii din alocaţiile copiilor şi din cei câţiva bănuţi pe care mama îi câştigă muncind cu ziua în sat. Tatăl nu mai poate munci, are probleme mari de sănătate. Mişcările îi sunt limitate de o tijă pe care o are în picior. A muncit 30 de ani prin ţară şi în loc de pensie s-a ales cu o boală de plămâni care nu îi permite să muncească deloc.   

Băieţii, Liviu (mărimea 41 la încălțăminte), Gabriel (mărimea 41 la încălțăminte), Dorin (mărimea 37- 38 la încălțăminte), Cristian (mărimea 39 la încălțăminte), Iulian (mărimea 33- 35 la încălțăminte) speră că vor reuşi să aibă cu ce se încălţa măcar în toamnă, pentru că vara nu poartă încălţăminte. Andreea, singura fiică a familiei are 18 ani şi poartă aceeaşi mărime la încălţăminte ca mama sa, mărimea 39. 

Cei care vor să îi ajute cu haine, încălțăminte sau chiar alimente pot lua legătura cu reprezentanții Asociației Susține-i pe cei de lângă tine, la nr. de telefon: 0745 811 379 sau pot merge direct la familia Hariga din satul Hulub pentru a le oferi personal bunurile. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *