FOTO Tânăra din Botoșani care și-a aruncat nou-născutul la gunoi l-a primit înapoi! Îl va crește ea

Tânăra, în vârstă de 30 de ani, care a născut și și-a abandonat copilul într-un tomberon din toaleta unei stații de carburanți din municipiul Satu Mare, și-a primit copilul înapoi, precizând că îl va crește alături de ceilalți patru copii ai săi din județul Botoșani, scrie PresaSM.ro.

Chiar dacă Andreea A. a vrut să scape de copil, în primă fază, soțul a convins-o să îl accepte, așa că s-a angajat în fața autorităților să îl ia înapoi. Familia se va afla sub observația Direcției pentru Protecția Copilului Botoșani.

Reamintim faptul că joi, 6.08.2020, o femeie a născut într-o benzinărie din municipiul Satu Mare, situată pe Bulevardul Aurel Vlaicu. Surse judiciare au declarat pentru PresaSM, că femeia, în vârstă de circa 30 de ani, a venit din Germania cu un autobuz, prin Punctul de Trecere a Frontierei de la Petea.

În jurul orei 18.40, aceasta a intrat în toaleta benzinăriei, unde a născut. Apoi, și-a băgat nou-născutul într-un tomberon plin cu dejecții umane. Noroc cu un angajat al stației de carburanți, care a auzit plânsetul copilului și l-a salvat de la moarte.

După ce a născut, femeia s-a urcat în autobuz, cu destinația Botoșani, dar în vehicul i s-a făcut rău, iar șoferul a sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112. Când a fost consultată de către personalul medical, specialiștii și-au dat seama că femeia a născut recent și au făcut rapid legătura cu cazul nou-născutului abandonat.

Femeia este audiată acum de către polițiștii sătmăreni și i s-a întocmit un dosar penal.

Fetița este în afara oricărui pericol, este sănătoasă și are o greutate de aproape trei kilograme. Medicii de la Spitalul Județean Satu Mare au reușit să o stabilizeze și să îi salveze astfel viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *