Primar diagnosticat cu noul coronavirus

Un alt politician a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Sorin Popa, edilul orașului Comarnic, a fost internat cu COVID-19 la spital. Edilul a dat vestea sâmbătă seară pe contul personal de socializare.

„În calitate de primar al orașului Comarnic, e datoria mea să anunț că am fost confirmat cu infecția cu virusul SARS-CoV-2 și în acest moment sunt internat în spital, unde mi se administreaza deja tratament.

În toată această perioada de pandemie, în care am fost implicat în toate activitățile Primăriei, m-am protejat și am purtat mască, am respectat distanțarea socială și regulile de igienă și, cu toate astea, m-am infectat cu acest virus.

Sunt om între oameni și probabil că o secundă de neatenție a fost suficientă! Vă spun sincer că nu cunosc cum m-am infectat.

Dați-mi voie, însă, să fac un apel la voi toți, să ne asigurăm împreună că respectăm distanțarea socială, purtarea măștii și regulile de igienă, în toate locurile publice, fără nicio excepție, în care ne aflăm, astfel ca nimeni să nu treacă prin aceste momente dificile și să evităm tragedii!”, a spus edilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *