FOTO! Polițiștii și jandarmii, controale pe pietonalele din municipiul Botoșani. Mai multe persoane sancționate pentru că nu purtau mască

Sâmbătă, politistii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botosani, au actionat pe linia prevenirii raspandirii virusului SARS COV 2, impreuna cu lucratori din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean, Inspectoratului pentru Situații de Ugență, Direcția de Sănătate Publică, Inspectoratul Teritorial de Muncă, ANPC si Garzii de Mediu, atat in zona pietelor din municipiu cat si in zonele pietonale Unirii, Transilvaniei si Bulevardul Mihai Eminescu.

Cu ocazia activitatilor desfasurate au fost legitimate peste 150 de persoane si verificate 31 de societati cu privire la respectarea masurilor impuse in contextul starii de alerta, potrivit unui comunicat remis de IPJ Botoșani.

In urma neregulilor constatate, au fost aplicate peste 30 de sanctiuni contraventionale in valoare de peste 11.500 de lei.

Dintre acestea, trei sanctiuni au fost aplicate pentru nerespectarea obligatiei de a purta masca in spatiile publice inchise, alte trei sanctiuni au fost aplicate operatorilor economici care nu au respectat conditiile referitoare la efectuarea triajului epidemiologic, iar 8 sanctiuni au fost aplicate pentru nerespectarea obligatiei de a purta masca de protectie in spatiile publice deschise”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Astfel de activitati vor avea loc si in perioada urmatoare, in scopul prevenirii infectarii cu noul coronavirus si pentru constientizarea tuturor cetatenilor cu privire la necesitatea respectarii masurilor impuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com