Atelaj hipo fără căruțaș, identificat de polițiști circulând pe Calea Națională. Unde se afla căruțașul și motivul pentru care a fost încătușat

Foto generic

Un bătrân de 70 de ani din Botoșani a fost încătușat de polițiști, în urma unui scandal monstru.

S-a întâmplat vineri, când poliţiştii au identificat pe Calea Națională din Botoșani o căruță care se deplasa pe stradă, doar trasă de cal, fără căruțaș. 

Oamenii legii au reușit să oprească calul, însă misiunea lor a fost îngreunată, întrucât trebuiau să identifice proprietarului căruței.

După căutări, poliţiştii au găsit şi proprietarul, în vârstă de 70 de ani, care consuma băuturi alcoolice într-un bar de la intersecţia cu strada Manoleşti.

În momentul în care oamenii legii i-au adus la cunoștință faptul că au găsit căruța pe Calea Națională, bătrânul, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a devenit recalcitrant și a început să-i înjure pe polițiști.

Pentru că nu au putut să-l liniștească, polițiștii l-au încătușat și l-au dus la sediul Poliției.

Nici aici bătrânul nu s-a potolit, așa că polițiștii au chemat o ambulanță care l-a transportat pe agresor la Psihiatrie.

Bărbatul a fost amendat cu 1000 lei pentru provocare de scandal și cu 1.160 lei pentru căruța care se deplasa pe Calea Națională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *