Incendiul de la una din cele mai mare ferme din Botoșani nu a fost încă stins. Pompierii intervin de mai bine de 24 de ore

Incendiul de la ferma de la Ripiceni a omului de afaceri Iulian Merticariu încă nu a fost stins. De mai bine de 24 de ore, pompierii botoșăneni intervin pentru stingerea incendiului care a cuprins depozitul de furaje.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Dorina Lupu, susține că, în acest moment, se intervine în continuare cu cinci autospeciale cu apă și spuma, o autospeciala de descarcerare grea, doua motopompe și mai multe utilaje puse la dispoziție de Primăriile din Manoleasa și Ripiceni.

În total, pana la aceasta ora, au fost angrenați in misiune 53 de pompieri de la Detașamentul de Pompieri Botoșani, Gărzile de Intervenție Ștefănești și Trusesti, dar și pompieri voluntari din Manoleasa și Ripiceni. Misiunea pompierilor este una de durată având în vedere cantitatea mare de furaje, dar și faptul ca trebuie verificat fiecare metru pătrat pentru a elimina riscul de reaprindere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com