Andreea, tânăra din Botoșani, care și-a aruncat bebelușul nou-născut la tomberon, mai are acasă patru copilași

Foto: playtech.ro

Apar informații teribile în cazul tinerei de 30 de ani care, joi seară, a născut în toaleta unei benzinării din Satu Mare, apoi a aruncat bebelușul la tomberon. Andreea este din Botoșani și mai are acasă patru copii.Din primele informații, Andreea A. nu a fost încă audiată de polițiști. Tânăra a pierdut mult sânge și se află sub observație pe Secția de ginecologie a Spitalului Județean Satu Mare, scrie Observator.tv.

Femeia va fi supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Dacă în cauză se va stabili că aceasta a suferit o traumă psihică, care a condus la gestul său, ar putea să scape cu maxim trei ani de închisoare.

Reamintim că, joi seară, o tânără de 30 de ani a născut într-o benzinărie din Satu Mare, apoi și-a abandonat bebelușul într-un tomberon. Din fericire, un angajat al benzinăriei, a auzit plânsetul copilului și a alertat poliţia.

După ce a născut, femeia s-a urcat în autocarul cu care venise din Germania, dorind să meargă la Botoșani. Pe drum, însă, i s-a făcut rău, iar șoferul a sunat la 112. Echipajul de prim-ajutor și-a dat seama imediat că femeia abia născuse. Potrivit presasm.ro, copila este sănătoasă și are o greutate de aproape trei kilograme. Medicii de la Spitalul Județean Satu Mare au reușit să o stabilizeze și să îi salveze astfel viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com